Halo Oneindig blijft een titel die in het duister tast. Ondanks de goede wil van 343 Industries, die onlangs is begonnen te openen op de openbaarmaking van de promotiemateriaal, de nieuwste incarnatie van de starring shooter-franchise Meester Chief heeft nog geen specifieke releasedatum na uitstel in december.

Echter, in een recent podcast-interview Fadam & vrienden de stemacteur Verlon Roberts beweerde dat de titel werd uitgesteld naar de volgende november 2021, precies een jaar na de geplande release van Microsoft.

Tijdens het interview beweerde Verlon ook te tolken Spartaanse Griffin binnen de langverwachte titel voor het Xbox-platform en hoe zijn bijdrage aan de game niet stopte bij het simpelweg nasynchroniseren, maar ook motion capture voor zijn karakter.

Wat denk je? Zal Halo Infinite echt worden uitgebracht tegen het einde van 2021? Wij nodigen u, zoals altijd, uit om dit soort "lekken" met de nodige tang te nemen en te wachten op een officiële bevestiging van 343 Industries.