Thymesia Team17 OverBorder StudioTeam17 heeft officieel aangekondigd dat het de uitgever van Thymesia wordt, ambitieuze actie-RPG ontwikkeld door OverBorder Studio​ De debuuttitel van de studio, die openlijk knipoogt naar de soulsborne van From Software, zal eind 2021 beschikbaar zijn op pc.

“De hoeveelheid enthousiasme die uit de gemeenschap kwam was ongelooflijk en we zijn verheugd om met Team17 aan Thymesia te werken. Hun steun is van cruciaal belang geweest voor de ontwikkeling van het spel en we kunnen niet wachten om de uitdagende wereld die we later dit jaar hebben gecreëerd te onthullen. " zei Maan Lee, spelregisseur.

Hij herhaalde hem Craig McCarthy, producer bij Team 17: “Thymesia is een unieke titel voor Team17 en we zijn verheugd om met OverBorder Studio aan deze donkere en donkere titel te werken. We zijn ervan overtuigd dat spelers zullen genieten van het verkennen van de gamewereld en het testen van hun vaardigheden als Corvus, waarbij ze zichzelf uitdagen terwijl ze het opnemen tegen de monsterlijke wezens die op hen wachten. "

Thymesia zal zoals gezegd later in het jaar het licht zien, maar heeft zich al laten zien in een korte presentatietrailer.