Crash Bandicoot 4: It's About Time is ook al een paar dagen beschikbaar op PC tramite Battle.netgebruikers van de Activision-Blizzard hebben al overlast opgemerkt het probleem die deze versie van het spel teistert.

Blijkbaar moet je dat eigenlijk zijn om Crash 4 op pc te spelen altijd verbonden met internet, en als deze verbinding op enig moment mislukt, zal de game ons eruit gooien en ons dwingen om het opnieuw te openen vanuit Battle.net zodra de verbinding opnieuw tot stand is gebracht. Blijkbaar werd deze "altijd online" DRM toegepast om te voorkomen dat de titel illegaal werd gekopieerd, maar desondanks slaagden de boekaniergemeenschappen er toch in om deze DRM in slechts enkele seconden te omzeilen. 24 uur na release, en er draaien al verschillende herverpakkingen op het net.

Aan de ene kant hebben we daarom gebruikers die de game legaal hebben gekocht en gedwongen zijn om altijd verbonden te zijn, terwijl ironisch genoeg de piraten voor wie deze functie is ontworpen, vreedzaam en vrijuit kunnen offline spelen naar crash 4.