Dark Souls 2Dark Souls 2 is niet bepaald het meest geliefde hoofdstuk van de From Software-franchise, omdat het het enige is dat Hidetaka Miyazaki niet bij het maken ervan heeft betrokken, maar een nieuwe mod het kan iemand ertoe brengen het in een nieuw licht te zien. In alle opzichten.

De lichtkunstenaar Verbleven heeft in feite nieuwe afbeeldingen van hem gedeeld Lighting Revisie Mod voor Dark Souls 2: dit verandert de visuele impact van het spel volledig dankzij een nieuw verlichtingssysteem en verbeteringen aan schaduwen en texture mapping.

Dark Souls 2Aangezien Stayd ook gameplay-wijzigingen wil toevoegen, is heteen mod is nog lang niet voltooidDaarom zullen spelers waarschijnlijk tot 2022 moeten wachten voordat ze de tweede iteratie van de serie in een nieuwe gedaante kunnen herontdekken.