In de afgelopen uren Metacritic, 's werelds toonaangevende verzamelsite voor gamingrecensies onthulde de ranglijst van de beste uitgever vorig jaar, gerangschikt volgens de scores verkregen door de titels gepubliceerd door de laatste in 2020. 

De eerste plaats van dit jaar werd gewonnen door ZAG, dankzij de uitstekende scores die zijn verkregen met de pc-versie van Persona 4 Gouden (87), naar die van de Xbox One Yakuza 0 (90) en andere titels zoals Voetbalmanager 2021 (85) e Yakuza: als een draak (83).

Op de tweede plaats vinden we in plaats daarvan Annapurna Interactief, die in 2020 titels publiceerde als If Found… (84) en I am Dead (77). Vind hieronder de complete Metacritic top tien:

  • 1 Zaag
  • 2 Annapurna Interactief
  • 3 Capcom
  • 4 Sony
  • 5 Activision Blizzard
  • 6 Microsoft
  • 7 Aksys-spellen
  • 8 Geen robots meer
  • 9 Nintendo
  • 10 Devolver Digitaal