Activision lijkt het leuk te vinden het republikeinse establishment, zo erg zelfs dat in een paar weken hij huurde twee voormalige functionarissen van twee verschillende administraties die werden geleid door een president van de Grand Old Party.

Het meest recente nieuws is dat van het inhuren van Brian Bulatao, voormalig medewerker van Mike Pompeo, de staatssecretaris van Trump. Activision maakte niet bijzonder reclame voor het nieuws, maar communiceerde het alleen intern via een e-mail Kotaku hij slaagde er echter in om te verkrijgen.

In het persbericht de CEO Bobby Kotick Hij schrijft:

“Brian is een zeldzaam talent, en hij is perfect voor Activision Blizzard; de unieke combinatie van ervaringen in het leger, economisch en institutioneel maken het het ideale profiel om onze administratieve transformatie te versnellen en ons grote potentieel voor toekomstige groei te realiseren. "

Een Business Insider-rapport, die teruggaat tot juli 2020, trok echter een ander profiel van de nieuwe administratieve manager van Activision. Het artikel beschrijft het als een "Bully", "Mike Pompeo's Hound", "het perfecte voorbeeld van de ramp die de regering-Trump is."

Brian Bulatao
Brian Bulatao, voormalig "Mike Pompeo's Hound" en nu een Activision-medewerker

Niet de beste visitekaartjes, maar toch al met al acceptabel in vergelijking met de andere nieuwe Republikeinse schoolhendel die Activision de afgelopen weken heeft overgenomen. Dit is in feite Frances F. Townsend, een terrorismebestrijder uit het Bush-tijdperk die beroemd is vanwege zijn bestaan verdedigde de foltering gepleegd door de CIA op zijn gevangenen. 

De rol van Bulatao zou moeten toenemen opname in de spellen van het bedrijf, niet bepaald iets waar de Trump-regering zich in de vier jaar in het Witte Huis voor heeft onderscheiden.