CDProjekt RED Vancouver cyberpunk 2077 Digital ScapesCDProjekt RED heeft aangekondigd dat het Digital Scapes heeft overgenomen, een Canadese ontwikkelingsstudio die de afgelopen drie jaar al ondersteuning had geboden aan het Poolse bedrijf bij de verwerking van Cyberpunk 2077​ Na de aankoop verandert de naam van de studio in CDProjekt RED Vancouver.

"Het gerenommeerde Digital Scapes-team is een vertrouwde partner" zei Pawel Zawodny, hoofd productie en CTO van CDPR, “We hebben drie jaar nauw samengewerkt en we vertrouwen hen volledig. Digital Scapes heeft veel werk verzet tijdens het maken van Cyberpunk 2077, ons geholpen bij de ontwikkeling van de game en de verschillende functies ervan geoptimaliseerd. Naast het bijdragen aan onze projecten, zal het nieuwe team ons helpen onze technologieën te perfectioneren en onze vaardigheden op dit gebied uit te breiden ”.

CDProjet ROOD Vancouver zal dan worden de vierde studio van het Poolse softwarehuis, langs de drie bestaande teams gevestigd in Warschau, Krakau en Wroclaw.