Warner Bros kondigde in een persbericht aan dat de film zou worden uitgebracht Mortal Kombat was uitgesteld.

De komst van de verfilming van het beroemde vechtspel in de bioscoop en HBO Max was aanvankelijk ingesteld voor April 16 2021, maar Warner heeft de release uitgesteld, dus gepland voor April 23 2021.

Fans kunnen opgelucht ademhalen, want ze hoeven maar een extra week te wachten. Maar de reden voor dit uitstel?

De site TechRadar.com probeer ons te voorzien twee hypothetische verklaringen: de eerste ligt in het feit dat Warner Bros. niet wilde superponeren de release van Mortal Kombat met de film Godzilla tegen Kong, vandaag geland 31 maart in theaters en op HBO Max; door de release van MK uit te stellen, kan Warner profiteren van een extra week aan inkomsten dankzij de film over de twee beroemdste monsters van de cinema.

De tweede reden houdt verband metCovid-19 noodgeval: ondanks dat Europa nog steeds op doorreis is derde golf, Volgens de ScreenDaily.com sommige landen houden van Duitsland, Zwitserland, Portugal e Tsjechische Republiek ze zijn van plan heropenen bioscopen en theaters rond 19 april. Wat de Verenigd Koninkrijk, die langzaam de beperkingen opheft, zal pas theaters en theaters openen 26 april, met uitzondering van drive-in bioscoop, die rond zal heropenen 12 april.

Italië zal nog lang moeten wachten, omdat niet bekend is wanneer onze bioscopen en het HBO Max-platform heropenen het is niet beschikbaar op ons grondgebied.