The Elder Scrolls Online komt binnenkort uit op PS5 en Xbox Series X / S. Hier zijn alle details met betrekking tot de next-gen-versie.

De MMORPG van het Bethesda-merk belandt op de volgende generatie dankzij een substantiële update die arriveert op dezelfde dag als de nieuwe uitbreiding genaamd Zwart hout. Vanaf8 juni Gamers zullen kunnen genieten van verschillende verbeteringen op de volgende generatie ten opzichte van hun oude tegenhangers, zoals 60 fps-prestatiemodus, HD-texturen, betere antialiasing, grotere scherptediepte en vooral sneller laden dankzij NVMe SSD's die op consoles zijn gemonteerd.

De nieuwe versie van de titel, genoemd naar de gelegenheid The Elder Scrolls Online: Verbeterde console, is het gratis voor iedereen die eigenaar is van de ouderwetse consoleversie. Een bijna voor de hand liggende zet, maar altijd welkom.