In de afgelopen uren heeft Brandon Mousseau een bètaversie uitgebracht van de eerste mod die transformeert Valheim, de Viking-survival die populair wordt op Steam, in een titel in Virtuele realiteit. 

Op de pagina van Nexus Mods gewijd aan de add-on worden ook alle stappen getoond die nodig zijn om de laatste te installeren, voor het geval je een VR-viewer hebt en deze wilt proberen. Om de mod eerst te installeren heb je nodig BepInExPack Valheim, waardoor modders direct kunnen handelen op basis van de code van de titels die zijn ontwikkeld in Eenheid, evenals uiteraard het bezit van een VR-headset die compatibel is met OpenVR / SteamVR.

We herinneren je er uiteraard aan dat dit de bètaversie is van een mod die is ontworpen voor een titel die niet oorspronkelijk voor VR is ontwikkeld, maar uit de video die je hierboven vindt, kun je zien dat de resultaten al veelbelovend zijn.