Balan Wonderwold verovert Japan niet eens. Van de titel werden in de eerste week slechts 2.100 fysieke exemplaren verkocht op Japans grondgebied.

De titel van Square Enix lijkt voorbestemd om vergeten te worden. Na de scepsis veroorzaakt door de demonstratie en van de bots die via Metacritic meerdere 10/10 aan de titel hadden toegewezen, is hier het definitieve bewijs: Balan Wonderworld is momenteel een flop.

Naast het feit dat ze op hoogte zijn gestopt 2.100 fysieke exemplaren verkocht in Japan, kwam de titel niet eens in de top 40 van fysieke verkopen in het VK, net zoals het niet eens lukte om in de top 30 van software te komen die werd gedownload van de Nintendo eShop. Op dit moment zijn er geen gegevens met betrekking tot de PlayStation Store, maar hoeveel kan dit van invloed zijn?

Echt jammer voor dit merkwaardige experiment. Heb je het geprobeerd? Welke indrukken heb je gehad?