Death StrandingDopo una release su Playstation XNUMX ritenuta un buon successo di vendite da Hideo Kojima, anche i risultati ottenuti da Death Stranding con la sua versione PC sembrano essere stati di tutto rispetto.

Secondo quanto si apprende dal financieel verslag di 505 Games, uitgever van de eerder genoemde versie van het spel, heeft het nieuwste werk van de Japanse regisseur een brutowinst gehad XNUMX milioni di dollari (XNUMX milioni di euro) nel corso del XNUMX, superando gli introiti di Control, Assetto Corsa e Ghostrunner.

Death Stranding heeft, ondanks dat het pas in de maand juli het licht op de pc heeft gezien, vergelijkbare resultaten behaald als die van Control in 2019, met het verschil dat il titolo di Remedy era stato lanciato in contemporanea su tutte le piattaforme terwijl dat van Kojima Productions bijna een jaar exclusief bleef voor Playstation-tijd: het is gemakkelijk te veronderstellen hoe de spelers die het het meest verwachtten het eerder op dit platform hebben gespeeld, zonder te wachten op de release op pc.

Hoewel we geen specifieke referenties hebben om de omvang van dit resultaat vast te stellen, zou dit hoogstwaarschijnlijk op een positieve manier moeten worden gelezen, aangezien het hetzelfde is Hideo Kojima ha dichiarato in passato che Death Stranding “ha completamente superato la soglia di profitto” già con la sola release sulla console Sony.