De franchise van PAC-MAN varieerde in zijn lange bestaan ​​tussen verschillende videogame-genres. We hebben platformgames, puzzels, flipperkasten en meer gezien en in feite ontbrak de Battle Royale van PAC-MAN. Hier komt het winnende experiment van Tetris 99 en Mario 35 herhalen Nintendo Switch, alleen gratis te downloaden door een abonnement op het Nintendo Switch Online, PAC-MAN 99.

Het nieuws werd op Twitter gebracht, via het officiële Nintendo-account, en de game is al verkrijgbaar in de winkel.

Net als zijn voorgangers moet je in het spel zoveel mogelijk ballen zo snel mogelijk eten om andere spelers te irriteren met speciale straffen zoals de Pac-Men Jammer, die een speler vertraagt ​​als hij hem weet te vangen. Kortom, een experiment dat erg lijkt op Tetris 99, voer het uit om het te downloaden!