Dat Naoki Yoshida een bepaalde persoonlijkheid had, is nooit in twijfel getrokken. De afgelopen jaren is de directeur van Final Fantasy XIV: A Realm Reborn en van de volgende Final Fantasy XVI werd het fanidool van Square Enix mede dankzij de spontane communicatie met gebruikers.

En het is precies in de naam van deze spontaniteit dat een paar dagen geleden de goede Yoshida op het streamingplatform verscheen Trekken met een volle marathon van 7 uur heel bijzonder. De uitzending is beschikbaar binnen het kanaal NGC, een Japans netwerk dat zich toelegt op het streamen van videogames.

In de loop van deze 7 uur aan content vermaakte Yoshida kijkers niet alleen met de MMO Final Fantasy XIV, maar ook met zijn culinaire vaardigheden, bereidt zijn persoonlijke recept voor koffie koekjes, vervolgens vertaald door de gebruiker @Ataikimochi:

Als je geïnteresseerd bent in zijn gekke vaardigheden als speler koken en waarom niet, ook als wijnproever, raden we aan om de volledige streamondanks het ontbreken van ondertitels.