In de afgelopen uren Capcom onthulde de komst van een nieuwe Resident Evil-showcase gepland voor volgende week. Om precies te zijn, de show wordt uitgezonden op Twitch-kanalen en YouTube van de franchise hierna 15 april om 3:00 uur PT (dan a middernacht Italiaanse tijd).

De Showcase naast het tonen van nieuwe afbeeldingen van Inwoner kwaad dorp het zal volgens Capcom ook "andere verrassingen" bevatten, en gezien het feit dat de release van het filmische live action reboot van de franchise staat gepland voor komend najaar, wie weet bevat de stream niet ook een teaser-trailer voor de eerder genoemde film.

Ten slotte herinneren we je eraan dat het achtste hoofdstuk van de saga, Inwoner kwaad dorp, komt vervolgens aan op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / S, pc en Google Stadia 7 maggio.