De geremasterde van Nier Replicant (bekend als Nier Replicant ver. 1.22474487139…) Is in huis rechtdoor. De titel wordt in feite op 23 april uitgebracht en onlangs hebben de ontwikkelaars interessant nieuws gedeeld. Dat zeiden ze ondertussen het spel is in de gouden fase gekomen en werken al een tijdje aan een aankomende DLC waar het team binnenkort dieper over zal praten.

square Enix en de fabrikant Yosuke Saito zij deelden deze informatie op Twitter​ Wat de DLC zal zijn, het is een mysterie. Het kan van alles zijn, van kostuums tot een modus waarin spelers verschillende versies van het spel kunnen spelen (zoals een remaster van de Noord-Amerikaanse versie die nu bekend staat als Nier: Gestalt, hoewel het te mooi klinkt om te geloven). Hoe dan ook, het lijkt erop dat de DLC gratis is, wat niet slecht is.