Resident Evil Re: VerseResident Evil Re: Verse, de multiplayer-modus die gratis wordt opgenomen in Inwoner kwaad dorp, is een paar uur geleden in een open bètafase gekomen… Dat is al voorbij.

In feite, vanaf de allereerste testuren, de game vertoonde duidelijke problemen met het matchmaking-systeem, met fouten en wacht tientallen en tientallen minuten ondanks het aanzienlijke aantal verbonden gebruikers. Capcom had aanvankelijk aangekondigd dat het aan het werk was om een ​​oplossing te vinden, maar het moet niet zijn gegaan zoals verwacht: een paar minuten geleden was het Japanse softwarehuis officieel gecommuniceerd de open bèta te hebben opgeschort tot een latere datum vanwege de bovengenoemde matchmakingproblemen.

“Terwijl we nog steeds onderzoek doen naar Resident Evil Re: Verse Open Beta matchmaking-problemen, hebben we besloten om matchmaking tijdelijk op te schorten tot nader order om het probleem op te lossen. We zullen het onderzoek voortzetten en onze excuses aanbieden voor het ongemak. ".

Resident Evil: ReVerse is een deathmatch-modus voor zes spelers die bekende personages en vijanden van de Capcom-saga in de selectie bevat. Zoals gezegd wordt het gratis opgenomen in Resident Evil Village: een operatie vergelijkbaar met die waarmee wordt uitgevoerd Weerstand, vorig jaar gehecht aan de remake van de derde aflevering van de serie.