De dag van te vorenDe dag van te voren, een veelbelovende overlevings-MMO ontwikkeld door FNTASTIC, werd getoond in een video-gameplay wat de verrassende ambities bevestigt die eerder door het softwarehuis werden getoond.

De titel lijkt een overlevingsstructuur te combineren met TPS-gameplay, wat resulteert in een duidelijke kruising tussen De divisie en de staat van verval met een beetje Sneeuwloper, vooral wat betreft de voertuigen (en de overduidelijke inspiratie van The Last of Us wat betreft het lettertype van de titel). Wat echter nog teveel twijfels oproept, is dat de titel ziet er net zo veelbelovend uit als in mysterie gehuld: In feite heeft FNTASTIC tot dusver zijn hand geprobeerd alleen in kleine producties, zoals overleven The Wild Acht, terwijl de Russische uitgever Mytona het is tot dusver alleen actief geweest op het gebied van mobiele videogames. Twee curricula passen niet helemaal bij de grote ambities die The Day Before lijkt te hebben.

Veel spelers verwelkomden de eerste beelden dan ook met een extra beetje voorzichtigheid, want alles leek meteen "te mooi om waar te zijn". Het valt dus nog te ontdekken of FNTASTIC zal kunnen slagen waar grotere namen in het verleden (gedeeltelijk) hebben gefaald.

The Day Before wordt eind 2021 uitgebracht en is exclusief beschikbaar op pc.