VVVVVV, het op zwaartekracht gebaseerde onafhankelijke platform, ging in 2020 open source om de XNUMXe verjaardag van de release te vieren. Dankzij deze actie staat de titel na zeven jaar op het punt om gepatcht te worden.

De ontwerper Terry Cavanagh uitgelegd op Twitter waaruit de update zal bestaan:

"Naast het feit dat het spel over het algemeen beter is op moderne computers, voegt de update eindelijk 60 fps-ondersteuning toe, nieuwe editorfuncties (zoals geesten) en lost het een groot aantal langdurige bugs op!"

In het geval dat u zich afvraagt, ja, hogere framerates kunnen ook worden bereikt. Een gebruiker die aan de bèta deelnam, beweerde ouder te zijn dan 2000.

Als je de bèta van deze patch en eigen VVVVVV wilt proberen Stoom, klik met de rechtermuisknop op het spel in uw bibliotheek, klik op Eigenschappen, vervolgens op Beta en kies uit het menu. Er kunnen natuurlijk nog steeds problemen zijn.