Borderlands-filmEen ander lid sloot zich aan bij de cast van de film of Borderlands: it's about Janina Gavankar, wie zal de rol van Overste Knoxx.

Het personage wordt een exclusieve nieuwe inzending voor de film en vertegenwoordigt de dochter van generaal Knoxx: de laatste is de belangrijkste antagonist van de DLC "The Secret Armory of General Knoxx" voor de eerste Borderlands, en was de hoofdrolspeler van een mooie Gearbox-marketingcampagne die werd opgevoerd met de creatie van zijn eigen campagne officiële Twitter-profiel in 2010.

Janina Gavankar heeft gereageerd op zijn intrede in de cast:

“Als je mij kent, weet je dat deze film zoveel meer zal zijn dan zomaar een opdracht voor mij. Ik zal elke schrijver, ontwikkelaar, stemacteur en gamer in mijn hart dragen die bij Borderlands heeft gewerkt of gespeeld, op weg naar Pandora ”.

De actrice, die werkte aan de nasynchronisatie van Star Wars Battlefront II, Afterparty en het aankomende Horizon Forbidden West, voegt zich bij de toch al prestigieuze cast, samengesteld door onder meer Cate Blanchett in de rol van Lilith, Kevin Hart in dat van Roland, Jamie Lee Curtis in dat van Patricia Tannis en tenslotte door Jack Black die zijn stem zal lenen aan Claptrap, de kleine robot die fungeert als de iconische mascotte van de videogameserie.

De Borderlands-film zal naar verwachting in 2022 in de bioscopen verschijnen, geregisseerd door Eli Roth.