Final Fantasy 7 Remake Intergrade

Square Enix had enige tijd geleden de Playstation 5-versie van Final Fantasy 7 Remake aangekondigd, ter gelegenheid van Final Fantasy 7 Remake Intergrade, compleet met DLC met Yuffie, zonder echter verder nieuws te geven. Vandaag maakte het bedrijf de titel van de DLC bekend, genaamd Aflevering pauze, samen met een verscheidenheid aan nieuwsitems.

In de aflevering zal Yuffie de Shinra Corporation infiltreren om een ​​krachtig materiaal te stelen "Herstel glorie aan zijn vaderland"​ Het personage zal zowel melee als ranged bevechten en als lid van het elitekorps van Wutai ninja-agenten, stelt haar vaardigheid haar in staat shurikens naar vijanden te gooien. Hij kan vechten dankzij ninjutsu, dat kan worden verbeterd met zijn vaardigheid Elementaire Ninjutsu, die zijn affiniteit voor vuur, ijs, donder of wind kan veranderen.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade

Een andere vaardigheid van Yuffie, Verbanning, ontketent een aanval die meer schade aanricht op basis van hoeveel ATB eerder is uitgegeven. Net als haar unieke vermogen, kan haar elementaire affiniteit worden veranderd. Het personage kan ook gebruiken Windstorm, die windstoten veroorzaakt die vijanden in de buurt beschadigen en naar haar toe trekken. Naast Yuffie en Sonon zullen er extra personages worden geïntroduceerd in Episode Intermission, waaronder Zhijie, een Wutain-contactpunt tussen de nieuwe Wutaiaanse regering en de Avalanche.

Final Fantasy 7 Remake Intergrade

Spelers die Final Fantasy 7 Remake voor PS4 hebben gekocht, kunnen dankzij een gratis update de verbeterde versie voor Playstation 5 downloaden. Final Fantasy 7 Remake Intergrade zal beschikbaar zijn als Standard Edition, zowel fysiek als digitaal, en als Digital Deluxe Edition in de PlayStation Store vanaf 10 juni​ De Intergrade Digital Deluxe Edition bevat een mini digitale soundtrack en een digitaal kunstboek met wat concept art en character sheets. Ook aanwezig is het Cacstar-wapen als pre-orderbonus. De DLC van Yuffie is apart verkrijgbaar in de PlayStation Store voor € 19,99.