In de afgelopen uren Oculus kondigde de volgende aankomst aan 21 april van een streaming-evenement volledig gewijd aan de nieuwe videogames die naar de VR-headset komen, deOculus-gamingshowcase.

Het bedrijf, vorig jaar overgenomen door Facebook, hield vroeger conferenties genaamd "Oculus Connect" om de aankomende nieuwigheden op het gebied van VR-toepassingen te laten zien, maar deze Gaming Showcase zal de eerste zijn. uitsluitend gericht op games. 

De conferentie wordt uitgezonden op TrekkenFacebook e YouTube om 3:00 uur PT op 21 april, en dan een middernacht Italiaanse tijd​ Op dit moment zijn we er zeker van dat titels van onder meer getoond zullen worden Pistool ZweepLone Echo II, En Star Wars: Tales from the Galaxy's Edge, Het bedrijf heeft echter verzekerd dat materiaal ook op IP zal worden vertoond dat nog nooit eerder is aangekondigd.