Inwoner kwaad dorpDe afgelopen uren is een nieuw gerucht opgedoken over een mogelijke extra modus die aanwezig is in Inwoner kwaad dorp. Tweede de insider Dusk Golem, meestal vrij goed geïnformeerd over geruchten over de Capcom-franchise, het spel zou een bonusmoeilijkheidsgraad moeten hebben die als een volwaardig spel dient mod randomizeren veranderde het in wat een soort roguelite lijkt te zijn.

Volgens de insider, het bonusniveau verandert de positionering van objecten en vijanden op een volledig willekeurige manier, evenals het opschalen van de moeilijkheidsgraad en zo een meer hardcore game-ervaring bieden.

"Ik weet niet de volledige details / het uiteindelijke resultaat van de modus." Dusk Golem legt uit:  "Ik denk dat ze erover kunnen praten voordat de release wordt uitgebracht, maar ik ben me ervan bewust dat het de game meer open maakt, vijanden willekeurig verdeelt en itemplaatsingen en schalen buitengewoon moeilijk maakt."

Het enige dat overblijft is wachten op nieuwe informatie erover, misschien wel in de reeds aangekondigde Capcom-showcase die eind april gepland staat​ Dit zal uiteraard wat details en nieuws over onthullen Inwoner kwaad dorp, met het softwarehuis waar hij naar verwees in zijn officiële communicatie om enkele verrassingen in petto te hebben: "We willen je niet voor verrassingen stellen, dus laten we het volledig aan jou over om te speculeren over wat de volgende presentatie zou kunnen bevatten."