Hood: Outlaws & LegendsFocus Home Interactive publiceerde een rich gameplay trailer di Hood: Outlaws & Legends, De overval spel PvPvE wordt op 10 mei uitgebracht.

De game confronteert twee teams van vier, die kunnen kiezen uit de verschillende beschikbare klassen om degene te vinden die het beste past bij uw speelstijl of die het beste past bij de strategie van uw team. Deze zullen dan enorme middeleeuwse forten infiltreren op zoek naar de schatten die erin verborgen zijn, in een echte goudkoorts in stealth-saus waar de strategie en het juiste gebruik van de vaardigheden die tot hun beschikking staan ​​het verschil zullen maken.

Een beetje' payday, een beetje Hunt: Showdown, Hood: Outlaws & Legends dat is echter niet alles, sinds tussen de opnames door is het mogelijk om je schuilplaats te bezoeken en rangschik de verzamelde buit naar eigen inzicht: de game geeft de mogelijkheid om de kenmerken van je personages te verfijnen door middel van een extraatjes systeem wat ook hun vaardigheden beïnvloedt, om ze aan te passen aan hun behoeften. Wapens en kostuums worden ook gekozen door de speler, die ze kan kopen bij speciale handelaren wiens voorraad afhangt van hoeveel buit er aan de bevolking wordt teruggegeven.

Hood: Outlaws & Legends, gemaakt door Sumo Digital, zal beschikbaar zijn op pc, Xbox Series X | S, Xbox One, PS5 en PS4, met de mogelijkheid van voorbeschikken een Jaar 1 editie die toegang garandeert tot drie dagen vóór de releasedatum en alle inhoud die is gepland voor het eerste jaar van het leven van de game.