In de afgelopen uren Respawn-entertainerst aangekondigd via profiel Twitter Apex Legends officieel dat de populaire gratis te spelen Battle Royale officieel de grens heeft overschreden 100 miljoen spelers. 

De mijlpaal werd bereikt in ca. twee jaar vanaf de officiële lancering van de titel op pc, PlayStation 4 en Xbox One (en vanaf een paar weken ook op Nintendo Switch). Vanzelfsprekend moet worden opgemerkt dat de 100 miljoen spelers niet noodzakelijkerwijs betekenen dat ze allemaal "actieve gebruikers" zijn, dus niet meegerekend dubbele rekeningen of mensen die hun interesse in de titel hebben verloren.

De game blijft echter erg populair, zelfs op de belangrijkste streamingplatforms, en EA en Respawn lijken niet absoluut bereid om de ondersteuning voor de titel in de nabije toekomst op te geven, ook gezien de voortdurende (en constante) komst van nieuwe. Seizoensupdates e Legends in de Battle Royale.