De Epic Games Store vindt het erg leuk links en rechts geld gooien om veel geschenken aan hun gebruikers te brengen. Voor deze week, de afspraak van Free is Beautiful verdrievoudigt met 3 gratis aangeboden spellen.

Deponia - The Complete Journey

“Afval, vuilnis en nog meer afval. De stortplaats-planeet Deponia is het tegenovergestelde van een ontspannen wandeling in de natuur. Het is dan ook niet verwonderlijk dat Rufus er genoeg van heeft en het ene na het andere plan probeert te bedenken om aan deze walgelijke plek te ontsnappen.

In een van zijn pogingen om Deponia te verlaten, ontmoet Rufus Goal, een mooi meisje uit Elysium op wie hij smoorverliefd wordt en die per ongeluk haar met comfort gevulde star cruiser op haar verlaten vuilnisplaneet laat belanden. Dit incident leidt tot een briljant nieuw plan: Rufus moet Goal nu terugbrengen naar de drijvende stad Elysium ... en met de gelegenheid moet hij zich voordoen als zijn walgelijke vriend Cletus, die om de een of andere reden het spiegelbeeld van Rufus is. Zo begint een spannend avontuur ...

Dankzij de uitstekende beoordelingen en prijzen die werden gewonnen, slaagde de Deponia-trilogie, gemaakt door de ontwikkelaars van Edna & Harvey: The Breakout, The Whispered World en Memoria, erin om vrijwel onmiddellijk een sekte te creëren. Met zijn aangrijpende verhaallijn, schattige personages, hilarische dialogen en een delicate mix van komedie en puzzels, is Deponia het perfecte spel voor jong en oud. Ga met Rufus mee op zijn spannende reizen, voor het eerst in een complete editie met tal van functies die de meest doorgewinterde fans zullen verbazen en zelfs degenen die het genre ontdekken zullen bekoren. "
https://www.youtube.com/watch?v=CewTYloQSt0

"Gebaseerd op Ken Follett's wereldwijde bestseller," The Pillars of the Earth "herwerkt de geschiedenis van het dorp Kingsbridge in een totaal nieuwe interactieve modus. Speel als Jack, Aliena en Philip en pas de gebeurtenissen in het boek aan dankzij verkenning, beslissingen die je neemt en dialoog.

Engeland, XNUMXe eeuw. In een tijdperk van extreme armoede en oorlog begint een klein dorp met de bouw van een kathedraal om welzijn en bescherming voor zijn mensen te vragen. In de strijd om te overleven zijn levens en lotsbestemmingen met elkaar verweven. Broeder Philip wordt prior van de kleine Kingsbridge Abbey.

Ondertussen wordt een jongen genaamd Jack opgevoed in het bos door een verbannen moeder uit de samenleving. Zijn leertijd als metselaar legt de basis voor een toekomst als getalenteerde bouwmeester. Samen met de in ongenade gevallen nobele Aliena beginnen Jack en Philip met de bouw van een van de grootste kathedralen in Engeland. "
https://www.youtube.com/watch?v=BEXIGytnOio
“Een prachtig verkenningsspel voor de derde persoon dat draait om twee parallelle verhalen: een vos op zoek naar zijn verloren familie en een zoon die zijn band met zijn vader in Alaska wil herwinnen. Ontdek artefacten uit het leven van de zoon terwijl ze verder reizen.
Spelers nemen de rol van de vos op zich en volgen een reis van aangrijpende en tegelijkertijd verbazingwekkende tonen, in een crescendo dat voortkomt uit de bron van het leven en naar alle waarschijnlijkheid culmineert in het begrijpen van de dood zelf. Onderweg ontdekken spelers artefacten en verhalen over de zoon, terwijl zijn bestaan ​​verweven is met de reis van de vos naar de eerste boom. "
Maar schiet op! Deze drievoudige aanbieding blijft actief tot de volgende April 22 2021.