outridersSinds een paar dagen moeten spelers hun run tijdelijk pauzeren outriders vanwege een onaangename veeg bug. Dit kwam vooral naar voren bij het spelen van multiplayer met vrienden of door de matchmaking-functie te gebruiken, waardoor je uitrusting volledig verdwijnt.

Als bugs altijd een onaangename bedreiging vormen, dit was vooral erg in een plunderaar als Outriders, waar uitrusting alles is en het perfectioneren ervan als een functie van een build in feite de belangrijkste kern van de spelstructuur is.

Het heeft een paar dagen geduurd, maar nu lijkt People Can Fly het probleem te hebben opgelost, het beschikbaar stellen van de broodnodige patch die het probleem oplost.

"We hebben zojuist een nieuwe patch uitgebracht die de bug verhelpt die ervoor zorgde dat de inventaris van sommige spelers verdween. Als uw inventaris is aangetast, houd er dan rekening mee dat onze inspanningen om uw items te herstellen deel uitmaken van een afzonderlijk proces van de patch van vandaag. Het herstellen van de inventaris van getroffen spelers blijft onze topprioriteit, terwijl de patch van vandaag is ontworpen om te voorkomen dat het probleem zich opnieuw voordoet ”.

Outriders-spelers zouden daarom opnieuw moeten kunnen beginnen met spelen zonder dat ze bang hoeven te zijn dat ze deze ongelukkige kans tegenkomen. Voor al degenen die het probleem al zijn tegengekomen, we zullen nog een paar dagen moeten wachten, met People Can Fly die zullen proberen verloren apparatuur terug te brengen via een tussenkomst aan de server.