Resident Evil Village kokenHet zijn warme dagen voor Capcom en Resident Evil Village​ De nieuwe versie van de beroemde franchise nadert snel de releasedatum en onthult geleidelijk zijn eigenaardige kenmerken.

Ik kijk uit naar een nieuwe speciale showcase, die vanavond om middernacht zal plaatsvinden, de game is terug in een nieuwe gameplay-video waaruit bleek hoe Resident Evil Village zelfs is uitgerust met een kooksysteem.

De speler heeft de mogelijkheid om kippen, varkens, geiten en andere dieren te doden en ze vervolgens naar de keuken van The Duke. Deze zullen het verzamelde voedsel veranderen in echte gerechten, elk toe te schrijven aan een permanente bonus die gekoppeld blijft aan de hoofdrolspeler Ethan Winters​ Met bijvoorbeeld vier stuks gevogelte en één vlees kunt u de Vogel en beest Pilaf, een gerecht op basis van rijst dat blijvende schadebeperking garandeert als je op wacht staat. Andere culinaire ideeën lijken in het spel aanwezig te zijn, maar de informatie over deze merkwaardige monteur is nog vrij schaars.

Voor nieuwe inzichten over Resident Evil Village (en misschien voor zijn nieuwe en buitengewone recepten), het enige dat overblijft is om vanavond verbinding te maken naar officiële kanalen Trekken e YouTube van Playstation, waar de nieuwe Capcom-showcase wordt uitgezonden.

Ook bij de publicatie van een nieuwe demo wordt veel verwacht, die op mysterieuze wijze zijn intrede lijkt te hebben gemaakt op de Playstation Network een paar dagen geleden: het was toen Capcom zelf om zijn bestaan ​​te bevestigen en, zelfs als er nooit een officiële releasedatum is meegedeeld, wachten fans op de lancering aan het einde van het evenement van vanavond.