Resident Evil Showcase VillageDe Resident Evil Showcase 25 jaar franchise gevierd, waardoor fans een aantal opwindende nieuwe trailerhoezen kregen Inwoner kwaad dorp en andere projecten die verband houden met de Capcom-saga.

Het begon meteen met nieuwe en intrigerende afbeeldingen van het komende hoofdstuk, dat nogmaals de buitengewoon fascinerende locaties belichtte. Onmogelijk om niet op te merken hoe Resident Evil Village, voor fotografie en sferen, wordt het voorgesteld als het perfecte ontmoetingspunt tussen Resident Evil 4 e Resident Evil 7.

Het moment dat zeker zoveel fans van de saga in de stoel deed springen, was ongetwijfeld het moment waarop het op hun schermen verscheen. de trailer presentatie van de beroemde modaliteit The Mercenaries, ook verrassend aanwezig in Resident Evil Village samen met Omgekeerde​ Een geweldige klassieker uit de serie die eindelijk terugkeert in een nieuwe versie, tot grote vreugde van fans.

Tussen de aankondigingen "Minderjarigen" maar niet onbelangrijk hiervoor, die van Resident Evil 4 VR: niet bepaald de remake waar zo velen op hebben gewacht, maar toch een gelegenheid om het historische meesterwerk van te herontdekken Shinji Mikami in een andere gedaante.

Er was ook ruimte voor een crossover, met de aankondiging van een samenwerking tussen de Capcom-franchise en Dead by Daylight. Dit werd onthuld met een zeer korte teaser-trailer die de afspraak met meer gedetailleerde informatie heeft uitgesteld tot de komende dagen. Het nieuwe hoofdstuk van de asymmetrische multiplayer van Gedrag Interactief staat gepland voor juni.

Indien de Resident Evil-showcase is erin geslaagd om de eetlust van fans van de serie voldoende op te wekken, ze hoeven zich geen zorgen te maken dat ze te lang droog blijven: het naderingspad naar Inwoner kwaad dorp belooft erg rijk te worden, met de bevestiging van de lancering van een tweede demo van het spel met twee van zijn locaties. Playstation-gebruikers ze zullen in staat zijn om de dorpssequentie gedurende 30 minuten te oefenen, beginnend op 17 april om 18 uur, en dan op 25 april op hetzelfde tijdstip weer een half uur voet in het kasteel te zetten. Pc-, Xbox- en Stadia-gebruikers in plaats daarvan zullen ze moeten wachten tot 2 mei wanneer een enkele demo, die beide instellingen bevat, 60 minuten speelbaar zal zijn. Een rijk aperitief in afwachting van de lancering van de volledige game, gepland voor 7 mei volgend.