In de afgelopen uren tijdens de eerste speciale officiële livestream NieR Replicant versie 1.22474487139 de producent van het spel Yosuke Saito aangekondigd dat Yoko Taro werkt aan een nieuwe titel voor square Enix, wat toch zal zijn los uit het verhalende universum van Nier.

Op dit moment hebben we er niet veel nieuws over, behalve dat de game wordt verspreid "Uitsluitend digitaal", zelfs als een speciale editie met fysieke uitgave niet mag worden uitgesloten.

Taro definieerde het project als een spel "Moeilijk uit te leggen, een ongebruikelijke titel, iets mysterieus waarvan ik niet eens weet hoe ik het moet uitleggen of verkopen".

Na de afgelopen jaren uit de eerste hand de gekke projecten te hebben geprobeerd die Yoko Taro aan het publiek heeft kunnen voorstellen, doet deze verklaring echt niets anders dan de nieuwsgierigheid naar dit mysterieuze nieuwe IP-adres vergroten, en daarom moeten we gewoon wachten op officieel nieuws erover.