In een interview dat is vrijgegeven voor nikkei.com, de president van Square Enix, Yosuke Matsuda verklaarde dat, naast de publicatie van titels zoals Nier Replicant versie 1.22474487239 ...  e Final Fantasy 7 Remake Integrade (verschijnt respectievelijk in april en juni), de rest van de line-up wordt later onthuld en dat de software house plant een aankondiging voor E3 2021.

Lo Square Enix presenteert die plaatsvond in de eerste dagen van maart eindigde met de boodschap:

"Kijk uit voor onze volgende Square Enix Presents deze zomer".

Nu is het niet duidelijk of dit laatste bericht verwijst naar de woorden van Matsuda, en dus naar een officiële deelname van de holding op E3, aangezien Square Enix is nog niet officieel bevestigd onder de deelnemers.

 

De E3 2021 Het zal gebeuren online. tussen dagen 12 en 15 juni, en zullen genieten van de deelname van grote namen in de game-industrie, zoals Nintendo, Xbox, Capcom, Konami en Ubisoft.

Voor de officiële aanwezigheid van het Japanse bedrijf op het evenement hoeven we alleen maar wacht op verder nieuws, en we houden u zoals altijd op de hoogte.