Power Rangers: Battle for the Grid, het vechtspel van nWay Inc. opgedragen aan de beroemde verdedigers van de aarde, gewapend met nauwsluitende overalls en robots, is het klaar om twee nieuwe personages te verwelkomen via DLC. En laten we het deze keer hebben over twee veteranen uit de vechtscène: Ryu en Chun-Li uit de Street Fighters-serie.

Voor de gelegenheid de twee karakters van de serie Capcom kreeg twee nieuwe transformaties: Crimson Hawk Ranger e Blauwe Phoenix Ranger en volgens de aankondigingstrailer die door de ontwikkelaar is uitgebracht, zou hun moveset gebaseerd kunnen zijn op hun eerdere incarnaties binnen de serie tegen, As Verbaas vs Capcom (beter bekend als MAHVEL!).

Bovendien heeft nWay de komst van een Special Edition van de game, die niet alleen het basisspel bevat, maar ook alle uitgebrachte DLC's, inclusief de volgende Street Fighter-pakket komende volgende 25 mei 2021.