The Lord of the Rings Online, de MMO die zich afspeelt in Middle-earth, bestaat al 14 jaar en is daarmee een van de langstlopende exponenten van het genre. Uiteraard zijn er verschillende manieren om het maximale niveau te bereiken, waarvan de snelste vaak het doden van meerdere vijanden in verschillende kerkers of raids inhoudt. Eén speler besloot echter een andere weg in te slaan en slaagde erin om niveau 130 te bereiken door te koken miljoen taarten.

Zijn naam is Cookingwithsim en hij is een Hobbit op de Evernight-server. Cookingwithsim is de afgelopen acht maanden elke dag in de keuken geweest om ingrediënten te verzamelen om taarten te maken, waarbij het langzaam niveau voor niveau vorderde.

De level cap werd ongeveer negen dagen geleden bereikt, met veel spelers om hem heen om het behalen van de 205.829.281 ervaringspunten te vieren die nodig zijn om het laatste level te behalen. Het ontbreekt hem zeker niet aan geduld!