Na de verhalende hattrick van vorige week, de Epic Games Store keert terug om de klassieke dubbele gratis games aan te bieden. Laten we samen de details van dit nieuwe aanbod bekijken.

Alien isolatie

“Vijftien jaar na de gebeurtenissen in de film Alien, begint Amanda, de dochter van Ellen Ripley, aan een wanhopige strijd om veiligheid, op een missie waarin ze de waarheid achter de verdwijning van haar moeder moet achterhalen. Verken als Amanda een steeds gevaarlijkere wereld en confronteer haar inwoners: een gekweld en paniekerig volk en een onvoorspelbare en meedogenloze Alien. Weerloos en zonder adequate voorbereiding zal Amanda op zoek moeten gaan naar middelen, geïmproviseerde oplossingen moeten vinden en haar verstand moeten gebruiken om de missie te volbrengen en vooral om te overleven. "

Hand of Fate 2

“Een nieuwe held daagt de Dealer in Hand of Fate 2 uit! Beheers een steeds veranderend bordspel met eindeloos herspeelbare missies. Ontgrendel nieuwe kaarten, vorm je avontuur en versla tegenstanders in realtime gevechten! "

Zoals altijd blijft deze nieuwe aanbieding de komende 7 dagen actief en eindigt de volgende April 29 2021.