QuiplashEen weggeefactie voor alle liefhebbers van partygames is gratis beschikbaar op Steam: dat is het ook Quiplash, titel gemaakt door Jackbox Games.

We spreken voor de nauwkeurigheid van een "Gezelschapsspel voor meerdere spelers in dezelfde kamer", wat een titel is om met je vriendengroep te spelen, zonder enige vorm van matchmaking en met de enige hulp van smartphones, tablets en webbrowsers als controllers. De spelers botsen in een uniek quizspel waarbij het juiste antwoord niet telt, maar alleen het grappigste, gekozen door de deelnemers en het publiek.

Quiplash ondersteunt maximaal 10.000 stemmende toeschouwers, wat de voortgang van de wedstrijden kan beïnvloeden, zelfs als je niet als deelnemer meedoet. Dit maakt het Jackbox Games-spel een geschikt product om zowel als eenvoudig gezelschapsspel als als voorstel om live te worden gebracht op Twitch of Youtube voor degenen die graag streamen op deze platforms.

Quiplash is gratis op Steam tot 19 april 26 uur: om het in te wisselen voeg het gewoon toe naar uw bibliotheek met behulp van de juiste knop op de speciale pagina in de Valve-winkel. het zou genoteerd moeten worden dat het spel ondersteunt alleen de Engelse taal met betrekking tot zowel spraak als interface, maar het gebruik van de Italiaanse taal tijdens wedstrijden brengt de ervaring niet significant in gevaar.