Ubisoft doet dat mea culpa. De laatste updates voor Assassin's Creed: Valhalla gedistribueerd door het Franse softwarehuis voldeed niet aan de verwachtingen van de fans, waardoor veel kritiek ontstond. Voor deze, Ubisoft heeft besloten zijn kalender te wijzigen voor aankomende updates.

Assassin's Creed ValhallaZoals aangekondigd in een nieuw bericht op de officiële blog van de game zijn er verschillende wijzigingen aangebracht in de roadmap ten gunste van meer controle over de kwaliteit van updates, en die hebben geleid tot uitstel van de eerste uitbreiding van de game Toorn van de Druïden, die daarna zal komen 13 mei 2021.

Assassin's Creed ValhallaInmiddels de volgende update 1.2.1 verwacht voor de April 27 2021 lost enkele van de meest voorkomende bugs op in Assassin's Creed: Valhalla, zoals de schaarste van de vispopulatie in de spelwereld en andere onvolkomenheden die aanwezig zijn in de verschillende speurtochten van het spel. De volgende updates komen tegen het einde van de lente met update 1.2.2, die meer bugfixes en de nieuwe Mastery Challenge-modus zal toevoegen.