NieR Replicant Yoko TaroNieR-replicant è onlangs geland op Steam, het verzamelen van goede feedback van critici. Waar zijn theatrale schepper over gaat Yoko Taro ha twijfels geuit het is echter het hypothetische commerciële succes. Volgens de Japanse auteur, dit zal nauwelijks significante afmetingen aannemen en zal in lijn blijven met de rest van zijn producties die, Nier: Automaten uitgesloten, werden ze alleen gewaardeerd door een nichepubliek.

"In de afgelopen jaren, toen ik Square Enix ontmoette, hebben ze me altijd een aura van tastbaar enthousiasme gegeven alsof ze wilden zeggen "Kijken! NieR: Automata (mijn vorige baan) ging goed, dus nu zal NieR Replicant ook goed verkopen ". Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om Square Enix te vertellen dat hij de harde realiteit onder ogen moet zien " Zei Taro. 'Alleen de namen lijken op elkaar, maar de inhoud van de twee spellen is totaal verschillend, dus het zal niet zo goed verkopen, nietwaar?'

De gemaskerde auteur verdiepte zich vervolgens in niet mis te verstane bewoordingen in de redenen voor zijn scepsis, in lijn met zijn iconische stijl: 'Ik bedoel, kom op, ik heb het gedaan! De verkoop van automaten was een toevalstreffer en al de rest van mijn spullen raakten nauwelijks cijfers. Als we echt door willen gaan en al deze platen willen produceren en ze vervolgens op een grote stapel in een of ander magazijn willen opslaan, kunnen we er alleen maar een geweldig spelletje frisbee mee doen. Hoewel, ik bedoel… dit ding klinkt grappig… ”.

De producer herhaalde hem ook, Yosuke Saito, die onthulde wat het back-upplan voor commerciële faillissementen van NieR Replicant is.

“Het succes van NieR: Automata was dan ook eerlijk gezegd een wonder Ik denk niet dat we zoveel zullen verkopen… In ieder geval, als we een bepaalde drempel niet overschrijden, zullen meneer Yoko en ik gedwongen worden om de wereld rond te gaan om het spel te verkopen vanaf de achterkant van onze bus. Een hand Meneer Okabe (componist van de soundtracks van de werken van Taro, ed) gaat met ons mee! " bedreigde Saito gekscherend. “Dus nu je het weet, steun de NieR-serie. Alsjeblieft, alles behalve het busje… ”.

NieR Replicant versie 1.22474487139 is al beschikbaar op Steam voor alle spelers die geïnteresseerd zijn in het vermijden de achterkant van het busje aan Yoko Taro en om hem te ondersteunen tijdens het werken aan zijn nieuwe project dat al in ontwikkeling is.