De Persona-serie blijft punten scoren in termen van populariteit. Persona 5 aanvallers is in feite de vierde best verkochte titel in de franchise geworden, het plaatsen van 1.3 miljoen verkochte exemplaren wereldwijd. Vieren, Atlus publiceerde een nieuwe herdenkingsafbeelding in de persona Channel.

Persona 5 Strikers ATLUS Omega ForceVolgens schattingen van het softwarehuis is de crossover-titel ontwikkeld samen met Koei Tecmo Omega Force heeft meer dan 800.000 exemplaren verkocht in het Westen, wat bijdraagt ​​aan de 500.000 verkochte exemplaren in Azië, waar het spel wordt verkocht onder de naam van Persona 5 Scramble: The Phantom Strikers.

Voor de meest nieuwsgierigen naar de ranglijst van de meest populaire titels in de ATLUS-serie, volgt hier een korte samenvatting:

  • Persona 5 (3.2 miljoen)
  • Persona 4 Golden (1.5 miljoen)
  • Persona 5 Royale (1.4 miljoen)
  • Persona 5 Strikers (1.3 miljoen)

Een geweldig teken voor de toekomst, niet alleen van de Persona-serie, maar misschien ook wel voor zijn grote broer Shin Megami Tensei, met het oog op de vrijlating van zijn vijfde hoofdstuk aankomst tegen het einde van 2021.