Resident Evil Re: Verse, de multiplayer deathmatch-titel die is gepland voor naast Inwoner kwaad dorp, het is voorzien. Het nieuws kwam via een e-mail naar "Resident Evil-ambassadeurs". De titel staat nu gepland voor de zomer van 2021.

De vertraging heeft geen invloed op de lancering van Village. Deze 6v6-multiplayercomponent heeft weinig te maken met het nieuwste avontuur van Ethan, ondanks dat het gratis is voor iedereen die Village koopt. Het is een soort Deathmatch Allstars waarin je bijvoorbeeld Chris en Clare Redfield, Jill Valentine en Ada Wong kunt gebruiken, samen met diverse andere personages.

Het nieuws van het uitstel volgt op wat de meningen zijn over de vrijgegeven bèta, niet bepaald uitzonderlijke series bèta's die niet bepaald een golf van enthousiasme hebben veroorzaakt. Het is daarom mogelijk dat Capcom alle tijd wil nemen om het te verbeteren en zo een stevigere titel te publiceren.