Tetsuya Nomura kan er niet meer tegen! Vanaf de eerste cross-over tussen Kingdom Hearts De wereld eindigt met joubeginnen fans van beide Square Enix-series te hopen op een eventuele hereniging tussen Sora en Neku na de gebeurtenissen van Droom Drop-afstand (2012).

Hoewel de voorwaarden bestaan ​​voor een dergelijke gebeurtenis, zoals het geheime einde di Kingdom Hearts 3, het uiterlijk van Shibuya binnen de Herinner DLC en dezelfde hoes als NEO: De wereld eindigt met jou, die dezelfde skybox deelt als de cover van het laatste hoofdstuk van de avonturen van Sora & metgezellen ("One Sky, One Destiny), de creatief directeur en ontwerper ontkent elk verband tussen de twee merken.

Onlangs werd de regisseur hierover geïnterviewd door verschillende Europese kranten, zoals het Duitse tijdschrift GamePro en de Franse digitale krant Gamekult, reageren in beide interviews met een droge "Nee, absoluut niet.", waarin staat dat de Shibuyas verschenen in The World Ends with You en Kingdom Hearts 3 zijn twee totaal verschillende steden.

Moeten we vertrouwen? Het zou niet de eerste keer zijn dat Nomura de waarheidsgetrouwheid van de verschillende gemeenschapstheorieën heeft ontkend, alleen om ze onmiddellijk na de release van een gerelateerd product te bevestigen op zijn handtekening. Zal het deze keer ook gebeuren?

Ondertussen herinneren we je eraan dat NEO: The World Ends with You zal worden uitgebracht op PS4 Nintendo Switch de volgende Juli 27 2021, met een release PC via de Epic Games Store tijdens de zomer.