Welkom reizigers! Vandaag biedt de taverne Gratis è Bello u een nieuwigheid, gratis toegekend door onze weldoener Epic Games Store. Bewonderen: Nutteloze kampioenen van de vergeten rijken, een spel gesmeed door de jongens van Codenaam Onstpanning in samenwerking met Dungeons & Dragons.

“Idle Champions is een strategische videogame die zich afspeelt in de wereld van Dungeons & Dragons en iconische personages uit romans, campagnes en shows verenigt in één epos. Je begint met iconische personages zoals Bruenor Battlehammer van Forgotten Realms of Jaheira van Baldur's Gate, en ontgrendel vervolgens extra kampioenen zoals Drizzt Do'urden, Farideh en Jim Darkmagic door middel van avonturen en evenementen. De game krijgt een diepere dimensie met elke kampioen die je ontgrendelt. Beheers de strategie van formaties om honderden avonturen te voltooien in een fantasiewereld gebaseerd op de officiële boeken Waterdeep: Theft of the Dragons, Tomb of Annihilation en Curse of Strahd. "

Onthoud reizigers: het aanbod blijft actief tot de volgende 6 mei 2021.