Judgement, de onderzoekende spin-off van Yakuza, is de hoofdrolspeler in een bepaald aftellen. Het vervolg is praktisch zeker.

Zelfs niet de tijd om de geremasterde versie van het eerste hoofdstuk over de volgende generatie te zien, dat SEGA een aftelling naar de spin-off aankondigt. De teaser-site het is in feite niet het enige element dat de komst van een nieuwe iteratie van het merk bevestigt RGG Studio heeft besloten om zeer korte video's op sociale netwerken te publiceren met totaal nieuwe in-game scènes. Hier is de tweede teaser-trailer die zich richt op de vechtscènes:

Na het uitstekende eerste hoofdstuk was het bijna onvermijdelijk om de advocaat weer te zien Takayuki Yagami, misschien de straten van Kamurocho verlaten ten gunste van een nieuwe stad zoals gebeurde in Yakuza: Like a Dragon?

We zullen snel ontdekken dat er nog maar zes dagen zijn tot de dag des oordeels.