Er hangt een sfeer van verandering bij Toys for Bob. Het Californische softwarehuis erachter Crash Bandicoot 4 en Spyro Reignited Trilogy heeft in feite aangekondigd dat het zijn inspanningen heeft verlegd naar de creatie van content voor seizoen 3 van Call of Duty: Warzone, de thuisstrijd royale Activision.

Een nieuws dat terecht een groot deel van de fans van het softwarehuis en het oranje buideldier zorgen baarde. Zeker gezien dat de meeste medewerkers die aan eerdere games hebben gewerkt, werken niet meer voor Toys for Bob. Onder de verschillende bevestigingen hiervan vinden we de karakterontwerper Nicholas Kole en de game-ontwerper Blake Maloof, die ze nog steeds beweerden te hebben links het bedrijf vrijwillig.

Toys for Bob is de negende ontwikkelaar die achter Call of Duty: Warzone werkt en gezien dat Vicarious Visions, een ander softwarehuis dat verschillende keren heeft gewerkt aan het maken van games met Crash en Spyro in de hoofdrol, is opgeslokt door Activision Blizzard en werkt momenteel aan Diablo 2: herrezenis de toekomst van de twee gaming-iconen uit de jaren 90 verre van zeker.