Animal Crossing: New Horizons kon Bartolo en zijn La Piccionaia-bar eindelijk verwelkomen dankzij de volgende update. Wat weten we precies?

Hoewel dit tamelijk rokerige aanwijzingen zijn, zijn er enkele behoorlijk coole regels in de updatecode van mei die fans in verrukking zouden brengen. Laten we beginnen met het sappigste bestand: de Bartoloduif en zijn reep. In feite is er in de updatecode een "CCafe", zou dit de terugkeer van de plaats suggereren "La Piccionaia" beheerd door Bartolo zelf, geliefd element in het vorige hoofdstuk van de serie.

Maar dat is niet alles: een regel met een naam "MuseumLevel" het zou een nieuw gedeelte van het museum suggereren, of op zijn minst een minigame die eraan gekoppeld is. De coupures zijn ook opmerkelijk "MRemakeFence" en "mRemakeFenceScale", waarschijnlijk gewijd aan het aanpassen van hekken.

Eén ding is zeker: Nintendo blijft zijn gans steunen die gouden eieren legt, en hoe ze haar de schuld kan geven.