In tegenstelling tot wat aangekondigd voorheen het Japanse bedrijf Konami zal de volgende editie van de Electronic Entertainment Expo (E3 2021) missen.

Volgens wat door het bedrijf werd meegedeeld, is het afstand doen van een van de belangrijkste evenementen van de videogame-zomer gekoppeld aan een gebrek aan projecten om aan te kondigen:

“Vanwege de timing zullen we dit jaar niet klaar zijn om op de E3 te presenteren. We willen onze fans geruststellen dat we aan een aantal belangrijke projecten werken, dus blijf de komende maanden op de hoogte voor updates. Ondanks ons gebrek aan deelname hebben we veel respect voor ESA en weten we dat het evenement in 2021 een groot succes zal worden. "

Wat zullen deze "sleutelprojecten" die door Konami genoemd worden ooit zijn? Wordt het de gebruikelijke PES? Ze hebben ermee te maken de vernieuwing van de merken Metal Gear Rising en Castlevania, of ze bereiden zich voor om aan te kondigen een nieuw IP?