NieR Re [in] anjer, een mobiele titel die deel uitmaakt van het universum gemaakt door Yoko Taro, zal binnenkort ook in het Westen aankomen. De werken zijn bijna klaar.

Square Enix bevestigde via Twitter dat het werk betrekking had op de westerse versie van NieR Re [in] anjer ze zijn bijna klaar. Na maanden van stilte komen we eindelijk terug om te praten over de Engelse versie van de spin-off van de saga. Hier is het officiële bericht:

'Mijn excuses voor de lange stilte sinds de laatste brief. Ik wil graag een update over de voortgang van de Engelse versie van NieR Re [in] anjer delen met iedereen die erop wacht in Amerika en Europa.

De lokalisatie van de eerste versie is voltooid en we zijn bezig met de laatste aanpassingen in afwachting van de preregistratie.

Mijn excuses voor het lange wachten, maar we doen ons best om ervoor te zorgen dat iedereen het leuk vindt om NieR Re [in] anjer te spelen en we zouden het geweldig vinden als je wat langer zou kunnen wachten voor de aankondiging van de pre-registratie.

Daichi Matsukawa, directeur van het spel. "

In het moederland boekt de titel enorm veel succes dankzij beyond 10 miljoen downloads. Zal hij ook in het Westen hetzelfde lot kunnen genieten?