Yakuza 0 is eindelijk beschikbaar in het Italiaans op pc, dankzij de door fans gemaakte vertaling die nu beschikbaar is. Nu heb je geen excuses meer.

Rulesless en Team Super Game hebben het zo gewilde gecreëerd Italiaanse vertaling van de teksten van Yakuza 0. Zoals met alle pre-hoofdstukken van Like a Dragon, genoot ook deze prequel-aflevering niet van de Italiaanse lokalisatie vanwege het gebrek aan weerklank van het merk in ons land. Dankzij de fans kunnen Yakuza 0-eigenaren nu genieten van dit prachtige verhaal in het Italiaans. Hier u kunt het bestand downloaden dat de patch versie 1.0 die, zoals vermeld door het team, in geval van nood zal worden bijgewerkt. We laten u een kleine demo-video van de patch achter:

Als je dit juweeltje hebt gemist vanwege de taalbarrière, heb je nu geen excuses meer. Gooi jezelf hals over kop in de avonturen van Kazuma Kiryu!