Elke week brengen we bij Parliamo di Videogiochi alle nieuwe gratis aanbiedingen van deEpic Games Store via het adresboek Gratis is mooi, maar wat gebeurt er achter de schermen van elk aanbod? Een nieuw rapport verscheen in de dossiers die werden ingediend voor de komende juridische strijd Episch versus Apple toon de waarde van alle investeringen die door Epic zijn gedaan tot en met de maand november 2019.

Zoals u kunt zien, zijn de kosten van de overeenkomsten tussen Epic en de verschillende uitgevers en / of ontwikkelaars rond tussen de 40.000 en een miljoen dollar, met een totale uitgave van 11 miljoen dollar. Wat betreft het aantal verzilverde exemplaren, dit laatste is echter ongeveer - zoals in het geval van titels zoals HemelsMetro: 2033 Redux - tussen 3 miljoenen downloads (voor een totaal van meer dan 100 miljoen in totaal).