Apex LegendsOnline multiplayer-titels hebben meestal de neiging om in de loop van de tijd geleidelijk een deel van hun spelersbasis te verliezen. Dit is, op enkele zeldzame uitzonderingen na, praktisch een feit. Er zijn er die niet lijken te worden beïnvloed door het overlijden en inderdaad erin slagen om zijn populariteit seizoen na seizoen exponentieel te vergroten. Dit is het geval bij Apex Legends, dat met de lancering van seizoen 9 een nieuwe piek aan spelers op hetzelfde moment heeft geregistreerd.

De beroemde battle royale van Respawn heeft namelijk hoogte bereikt 241.882 gebruikers verbonden alleen op Steam, een nummer waaraan degenen die inloggen via Origin moeten worden toegevoegd en niet in de laatste plaats alle spelersbasis die op consoles speelt. In feite ondersteunt de game al lang totale cross-play en is onlangs geland op de Nintendo Switch, waardoor het spelerspark verder is uitgebreid.

Met de lancering van Nalatenschap, het nieuwe competitieve seizoen, En een nieuwe 3v3-modus die permanent is toegevoegd aan het videogameaanbod van Apex Legendslijkt de game nog meer gebruikers te hebben aangetrokken, die hebben besloten het goede werk ter ondersteuning van de titel van Respawn te belonen.

Opgemerkt moet worden dat tijdens de uren het vorige record werd herhaaldelijk verbroken, met nieuwe pieken in de volgende uren: momenteel, zoals gerapporteerd Stoomkaarten, dit heeft hoogte bereikt 289.177 hedendaagse spelers op het ventielplatform.