Konrad Tomaszkiewicz, hoofd ontwikkeling voor The Witcher 3, verliet CD Projekt nadat hij werd beschuldigd van mishandeling op de werkplek. Tomaszkiewicz ontkende alle aantijgingen, maar besloot toch af te treden vanwege problemen veroorzaakt door het onderzoek.

Bloomberg meldt, onder vermelding van interne bronnen aan CD Projekt, dat er in het bedrijf al maanden een onderzoek loopt om de beschuldigingen van pesten door sommige werknemers. Hoewel de voor de gelegenheid gevormde commissie Tomaszkiewicz niet schuldig vond, besloot de directeur toch af te treden.

De inmiddels oud-directeur rechtvaardigde zijn afscheid met een bericht aan de medewerkers en verontschuldigde zich voor de gelegenheden waarin zijn gedrag maakte zijn collega's ongemakkelijk. Terwijl hij de beschuldigingen van pesten ontkende, gaf Tomaszkiewicz toe dat veel van zijn ondergeschikten hem kwalijk namen.

Het werk van Tomaszkiewicz hielp CD Projekt om te vormen van een klein distributiebedrijf naar een winstgevender Pools bedrijf. Het succes van The Witcher heeft het bedrijf radicaal veranderd, daarom is zijn afscheid verre van secundair.

Tomaszkiewicz wordt ook genoemd als adjunct-directeur in de aftiteling van Cyberpunk 2077, waaruit blijkt dat de manager nog steeds volledig betrokken was bij de projecten van CD Projekt. Zijn rol zou ook cruciaal zijn in het volgende hoofdstuk van The Witcher, en de serie kan worden beïnvloed door het afscheid van een van de makers.